Dragi Părinți,


Ideea Bibo Box s-a născut la Cluj Napoca, într-un mediu prietenos și plin de copii. Acest proiect a adunat 5 tineri și părinți pasionați de educație, ce cred în dezvoltarea tinerilor micuți din România într-un mod blând și plin de magie.

Ne dorim ca, în fiecare familie să existe un mediu de dezvoltare fără restricții, ce promovează un spirit de libertate, iar copiii să deprindă o ușoară independență care să-i ajute în procesul de luare a deciziilor.

Avem mare grijă ca fiecare cutie Bibo Box să conțină activități și idei de joacă ce asigură dezvoltarea micuților în relație cu mediul înconjurător.

Credem că joaca și cititul sunt un ghid esențial în primii ani de viață ai copiilor, perioadă când aceștia încep să dezvolte obiceiuri și să memoreze întâmplări.

Tu ai știut ce ai vrut să devii când crești mare? Probabil lucrurile nu au mers pentru fiecare dintre noi așa cum visam când eram copii, dar ne dorim să le oferim copiilor noștri posibilitatea de a-și urma visele cu mai multă încredere.

Ne jucăm, învățăm, colorăm și experimentam în familie!

Petrece timp de calitate alături de micuți în ciuda unei vieți aglomerate și oferă-le încă de la început posibilitatea de a se educa într-o cultură asemeni multor tări din Europa.

Cu drag,

Echipa Bibo Box